Despre noi
Școala de Pian îți aduce pianul acasă. La propriu. Școala de Pian vine cu tot ce îți trebuie pentru lecții de pian oriunde în zona metropolitană București. Noi îți aducem profesorul cel mai potrivit pentru tine și materiale atent alese din Marea Britanie. Venim cu evenimente colorate, suport nelimitat și chiar pianul! Îți putem preda în limba română sau engleză, fie că studiezi ca hobby sau cauți performanță. Înființată și condusă de pianista Lena Napradean, Școala de Pian aduce pianul în familia ta. Sunteți pregătiți pentru a ne deschide ușile?
Profesorii Noștri
Lena Napradean
Lena Napradean este fondator și director Școala de Pian. Născută în București, a susținut primul său concert la vârsta de 5 ani. Un an mai târziu, a câștigat prima ei competiție internațională. A susținut concerte atât în România cât și în țări precum Marea Britanie, Franța, Germania, Italia sau Grecia. Pe parcursul carierei sale, Lena a câștigat peste 20 de premii naționale și internaționale pentru rezalizările sale. Între acestea se numără Marele Premiu în cadrul Valsesia Musica Juniores, Italia și premiul I oferit de Konzerteum International Competition, Grecia.
După cursurile Colegiului Național de Muzică George Enescu, București, Lena a obținut burse de studiu în cadrul a două din cele mai prestigioase conservatoare din lume. În 2016, a absolvit Royal Academy of Music cu titlul BMus(Hons). Doi ani mai târziu, a obținut titlul MMus (Master of Music) din partea Royal College of Music. Au urmat apoi cursurile pedagogice: diploma LRAM pentru pedagogie pianistică în cadrul Royal Academy of Music în 2019 și certificatul iPGCE pentru educație din partea University of Sheffield în 2020.
Experiența pedagogică de aproape 10 ani reprezintă un testament al filozofiei de predare abordate de Lena. A lucrat atât cu copii cât și cu adulți în Londra și în București, susținându-i în recitaluri, examene și concursuri. În toți acești ani, a organizat și condus ateliere colaborative în parteneriat cu Royal College of Music, London iar în prezent conduce departamentul de muzică primară în cadrul International School of Bucharest.
Emanuel Mirea
Pianist, vocalist, producător muzical și cantautor, licențiat în sociologie și antropologie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca – Emanuel Mirea a încheiat anul 2019 cu lansarea single-ul-ului „Să facem viața mai rotundă”, o melodie caldă, intimă, care vorbește cu vulnerabilitate și candoare despre bucuriile simple ale vieții. Artistul are în portofoliu 4 albume în formula Stigma – Atât de real, Nu e vina ta, Hotel de mii de stele, Best of – Iubește-mă, și alte două albume solo – Emanuel și Somerio, hituri de referință precum , Zi-mi noapte bună, Jumătate Tu, Jumătate Eu, Bye-Bye, Fraier, Pentru amândoi, Nu te pot ierta, Ye, ye, ye sau Floare de mai.
Printre premii și nominalizări se numără Premiul Nemira pentru cel mai bun text muzical scris în limba engleză, Premiul Special al juriului pentru Compoziție, Festivalul Mamaia, precum și 2 nominalizări MTV Music Awards Romania. În anii în care a lipsit din ochii publicului din România, Emanuel a fost plecat în Canada, unde a studiat sound design-ul și post-producția pentru televiziune și film la Columbia Academy – Vancouver BC, iar după revenirea în țară a fost rezident cu propria trupă de coveruri, Emanuel Mirea Band, la True Club (București).
Marina Bratu
Marina Bratu s-a născut în Găești şi a început studiul pianului la vârsta de 6 ani sub îndrumarea doamnei profesor Mariana Luca. De la vârsta de 8 ani a învăţat la Liceul de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte, la clasa doamnei profesor Cristina Pintea. În prezent este studentă masterandă la Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa domnului profesor universitar doctor Vlad Dimulescu.
De-a lungul anilor de studiu, Marina Bratu a participat la evenimente muzicale atât de talie națională cât şi internaţională, fiind laureată a concursurilor Pro Piano, W.A.Mozart, Gradus ad Parnassum, Giuseppe Terraciano (Italia), Les cles d’or (Franţa), George Georgescu, Miniatura Romantică, Ina Macarie, Festivalul Naţional Dinu Lipatti, Victor Giuleanu și Olimpiada Naţională de Muzică. A susţinut recitaluri la Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică din Veneţia, Villa concerto din Mogoşoaia, Universitatea din Piteşti, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Muzeul Naţional Georgescu Enescu, Casa memorială Dinu Lipatti, Palatul Cantacuzino.
Deoarece în anul 2008 a obţinut Trofeul în cadrul concursului W.A.Mozart, Marina Bratu a avut ocazia de a concerta pe scena Amfiteatrului Liceului de Arte Bălaşa Doamna alături de Filarmonica Muntenia, avându-l ca dirijor pe Daniel Manasi.
Agnes Vrânceanu
Agnes Vrânceanu a urmat studiul pian
Pe parcursul anilor de studenț
În creația proprie, ea abordea